dissabte, 2 de febrer del 2008

Hernani





Després de una bona sidrería, un passeig a la tarda pel voltant de Hernani.

8 comentaris:

susa ha dit...

pep, estoy hecha un lio no se si te llegara este correo, las fotos son preciosas, simempre te gusto la fotografia y las hacias preciosas ahora son maravillas.

Josep ha dit...

Gracias Susa, las cosas bonitas siempre llegan! jejejeje.Ahora dedico un poco más de tiempo a la fotografía, una nueva cámara y mucho cariño! Me encanta verte por aquí, querida amiga.

Leandre ha dit...

Ep! Tio, que guai! La nova càmera es nota. Quines fotos! I el web et queda molt bé. Begirada, vol dir "una altre mirada?"I descobrir els webs de la Pepa i la Magda, una bona sorpresa. I trobar la Susa, que bé! Encara tinc de llegir La zanahoria i xafardejar la Magda. Ja m'he subscrit.

Josep ha dit...

Benvingut Leandre a aquestes fotos i als blogs dels amics. Aquí expliquem les nostres coses i allarguem els braços per estimar-nos.

Sandra Artigas. ha dit...

ai... que no se com funciona aixo..... a veure.....

Sandra Artigas. ha dit...

Ara....! Pos res... que et volia dir... que reconec alguns llocs.... i que m'encanta veure els mateixos llocs fotografiats per altres persones... es com si fossin llocs diferents...
Petons des de terres vikingues...!

Josep ha dit...

Gracies Sandra! Què tal la teva panxeta?... ja queda menys oi?. Benvinguda!

Magda ha dit...

Osti ... Quanta gent de cop. Ai, haurem de començar a regular el trànsit. Perdoneu, era una broma dolenta. Continuem estirant els braços i trobant meravelles.