divendres, 25 d’abril del 2008

Bangkok

































Primera nit a Bangkok. Cansat del viatge pero amb la cámara a l'esquena. Imatges de l'estona del sopar al costat del riu Chao Phraya que atrevessa la capital. (Demà cap a Korat) (Els homes pirates i guerrers...les dones a ballarla! i cada cop el buda més sensual) (aiiiaiiiaiii....)

3 comentaris:

Magda ha dit...

Quin dia és avui? 28? 29? em pensava que això de la rotació de la terra només denava hores de diferència, però veig que ens has avançat també amb dies.

Ep, bones fotos per començar. Això és al carrer? Així va la gent? És al restaurant? Un cafè teatre? Una pagoda-restaurant?

Bon dia Pep, que lluny que ets ja! i que a prop! Salutacions a les terres d'orient.

meiga ha dit...

Magda, eso es porque está yendo al oriente, y gana horas hasta cambiar de dias, como mucho estará en el 26, porque aqui es 25.

Echo de menos claveles rojos que traigan paz y libertad a gente cercana que hoy tiene su propia dictadura cotidiana que derrocar y abatir.

Me quedaré meditando delante de la imagen de este Buda de Bagkok, e intentare alcanzar algo de su paz para poder luego compartirla

(que quieres, Josep, yo veo le veo mas paz que sensualidad, será cosa de mis nuevas lentes progresivas )

Josep ha dit...

Al costat del riu hi ha varius restaurants i un petit port on pjen els turistes per anar a sopar mb embarccions plenes de llumetes. Els prates eran pels turistes i jo estava en un restaurant aprop, pero em vaig aprofitar i ells contents! Al costat hi ha un edifici que es diu River City i que es un munt de boutiques per turistes i sota una fira artesanal on hi han, entre d'altres, cuadres (com el del buda).Tot molt turistic pero aprop del meu hotel i al costat del riu. Avui agafo taxi cap a Korat i fins demà no hi haura comunicació.Magda, vaig marxar el 24 i arribar el 25 a Bangkok, pero no sabia si aqui tindria conexcio, per aixó vaig dir "fins 28 o 29". Pero hi ha hagut sort! (I ganes d'estar aprop vostre).