dijous, 25 de setembre del 2008

Basat Mountain









Avui Basat mountain a on hem visitat tres pagodes i hem dinat amb el pueblo. Quan ens hem adonat, la salsa de l'arròs era feta de formigues i abelles mortes; tot una novetat! (foto).Ens han acompanyat la Chang Tong i Chang Tou.

6 comentaris:

Magda ha dit...

Bon dia amics, porto una estona obrint i tancant aquestes fotos a quina més increïble. La del pescador! BRUTAL. La pagoda ... faria tantes preguntes sobre aquest lloc! Què és exactament? Tota aquesta gent al camió... Tot plegat. Suposo que ja ens ho explicareu més acuradament perquè imagino moltes històries per aquí al mig. I aquestes figures de la sirena i el seu acompanyant, necessito saber qui són, demaneu-me'n la història plis. De la família, una mica angoixant. I de la salsa d'arròs, bé aquesta ja és de pel·lícula.

Una abraçada. Quina exposició que farem!

Anònim ha dit...

Les pagodes son màgiques! la llum, la composició, les tonalitats, es crea un microclima. Surten molt bé a les fotos, es "respira" un ambient de pau i harmonia... digueu-me agosarat, però vull preguntar si has fet servir el photoshop en alguna foto o es que et surten així directament? oommmmmm...

PD: lo del blog del meu pare: sembla que ha caigut un servidor de Madrid, i tot el que seria ya.com no funcionava (ara ja esta (sembla)).
Gràcies Pep. Una abraçada.

Anònim ha dit...

l'anònim es el roger ;)

meiga ha dit...

Casi no he podido entrar en estos tres días, y ahora que vuelvo me veo sorprendida y sobrepasada por este océano de imágenes nuevas. Igual que Magda, me quedo expectante de mas explicaciones y detalles.

Realmente un hermoso diario de viaje

Dolors ha dit...

La ret xinesa la vam veure a la índia molt maca, i les altres també.

Josep ha dit...

Sí, Roger, ha totes ls fotos hi un toc de photoshop (curves i nivells i màscara d'enfoc) i un toc del Aperture.Intento tocarles poc, però a totes hi ha algún toc.El pare ja ha penjat una foto a la Trinxera i espera posar-hi el texte ben aviat, el que passa és que les conexions aquí no són les europeas i van com van.
Magda, el "diable" que hi ha al costat de la sirena és bó. Recordes els de l'any passat?. Aquí aquest diables es consideren bons doncs defensen les doncelles i el rei del mal.Els diables són imprescindibles!Són bons i protectors!.