diumenge, 4 de maig del 2008

Diumenge al mercat








Avui es diumenge a Phnom Penh i sota el pont de Saragossa. De moment aguanta i encara no ens ha plogut. Les meves amigues, treballen...els mercats son oberts i les botigues tambe. De fet, només tancan algunes fabriques.
Hem anat al merca central a fer algunes compres (i fotos!) Es diu Psa Kmer, es pronincia Psa tamai o algo així...jejeje). Els desplaçaments aquí els faig sempre en tuk-tuk, o sie, una moto amb un carro enganxat al darrera que es força comode. El preu normalment 2$ si no vas massa lluny.
El dinar l'he fet al restaurant Kmer Soia. No ta mal. (500 ptas.).
A la tarda una volta pel park de la pagoda de Phnom i migdiada. Després...a currar per voaltres!

2 comentaris:

Magda ha dit...

Bé, bé i bé. Avui t'has guanyat sobradament el sou, i una propineta i tot.

Un bon reportatge i unes fotos extraordinàries. Tant del mercat com de Kandal. Preciosa la Ka, més gran. Se sap admirada i s'hi posa bé.

Trista la mirada del noi del mercat, no creus? En canvi el monjos sempre riuen, gairebé tots els que fotografies es veuen contents. M'encanten quan van amb els paraigues de colors.

I el mono? És un amic? Com es diu?

Llàstima no tenir un vídeo de la moto, m'hagués agradat veure't la cara. Ara que ja ha passat segur que deu ser divertit recordar-ho.

Deu ser hora de sopar, segons el meu "chivato" està núbolat però no plou. També xinés? ja ens ho explicaràs ... Bona nit

Josep ha dit...

Sí, el noi te un mirada molt trista, no és al mercat sino a un restaurant al carrer on normalment esmorço.Resulta que hi ha policia privada que no deixa acostar als venedors ambulants perque no molestin als turistes(fatal) i el nen es guanya la vida venen llibres de postaletes, pero el poli el va fer fora.Aixó em pasa per anar a restaurants de turistes de tant en tant!
El mono no es amic, no se si es veu pero te bastante males pulgues (nunca mejor dicho); hi han molts nens del park que tenen mosegades dels monos. Tenen bastanta mala llet (els monos).